Szakmai önéletrajz

Szakmai struktúrált önéltrajz, melynek köszönhetően minden cég felfigyel Önre! Tudja meg, miként tehet szert olyan szakmai önéltrajz mintára, amely igazán hatékony.

Talán azt kérdezi most magában, lehetséges-e egy szakmai önéletrajz hatékonyságát növelni. Igen, lehetséges. Ahhoz azonban, hogy megtudja, hogyan, előbb meg kell értenie, mi az, amit egy munkáltató szem előtt tart, mikor új alkalmazottat keres.

Mintahogy léteznek jó és rossz filmek is, léteznek jó és rossz alkalmazottak is. Egy tenderkiírás lényege, hogy a lehető lejobb munkatársakra találjanak, ami egy kemény szelekció eredménye. Mindez pedig nem csak egy effektív motivációs levél alapján történik.

Definíció: A szakmai önéltrajz egy rövid összefoglalója az Ön munkapiaccal kapcsolatos életének tanulmányai befejezésének idejétől a mai napig.

A toborzás néhány kulcslépésből áll, melyek a következőek:

 • Minden egy motivációs levéllel és egy szakmai önéltrajzzal
 • kezdődik.
 • A kísérőlevéllel együtt szakmai önéltrajz is, mint egy egész jut el az adott céghez.
 • Ha sikeresen átesik az első szelektáláson, behívják egy személyes interjúra.
 • Még akkor sem könyvelheti el a győzelmet, ha itt is megfelelt, hiszen következik a próbaidő.

Az előbb említettekből egy dologra következtethet: ha tökéletesen felkészült az interjúra és a próbaidő sem jelent gondot, viszont alábecsülte a szakmai önéltrajz fontosságát, vagy ha ez a dokumentum nem felel meg az elvárásoknak sem tartalmi, sem pedig stilisztikai szempontból, egyszerűen elbukik az első lépcsőnél, még mielőtt bizonyíthatna. És minden munkája kárba vész. Ezt Ön sem akarhatja! Az önéletrajzi minta nagyon fontos!

Vegyük át tehát, hogy milyen is egy ideális szakmai önéletrajz, mely nem csak hogy megfelelő, de egyedólálló, eredeti, és a hagyományok elhagyó a szó legjobb értelmében. Jól hangzik, de hogyan lehetséges? Pont egy ilyen önéletrajzhoz segítjük ön ebben a cikkben. Figyeljen tehát minden részletre, és alaposan nézze át a következő tényezőket.

A sikeres szakmai önéltrajz attribútumai

 • Egyszerűség
 • Átláthatóság
 • Tömörség
 • Portré
 • Valóság
 • Szép külalak
 • Hibátlanság
 • ...

És folytathatnánk. Nem is hinné, hogy egy szakmai milyen összetett is. De ha valóban komoly terveket sző jövőjére nézve, és tudasítja a hatalmas konkurencia jelenlétét, a sok állástalant, akik az Ön áhított munkájára pályáznak, akkor teljesen világos, hogy mennyire alá nem becsülendő és elengedhetetlen egy atraktív szakmai önéltrajz minta. Mindez igaz egy angol nyelvű önéletrajzra is, ha az adott vállalat ezt megköveteli.

Most biztosan arra gondol, hogy hozzá is lát önéletrajza elkészítéséhez egy szövegszerkesztő program segítségével, vagy szétnéz az interneten egy elkészített szakmai önéltrajz letöltésének reményében, ezt ugyanis csak saját képére kell formáznia, és már kész is. De ne tegyen így! Miért? Mert így Önnek is csak egy lapos, kommersz példánya lenne, mint bárki másnak, aki akár az Ön áhított helyére is pályázhat.

Egy szakmai önéltrajz, mely megnyeri Önnek a versenytárgyalást

Mi a valószínűsége, hogy a perszonalista épp az Ön szakmai önéltrajzát választja, ha az pontosan ugyanolyan vagy hasonló az összes többihez? Kapizsgálja? Hát pontosan erről van szó! Itt van a kutya elásva. Ma az válhat sikeressé, aki képes kitűnni az átlagból, és Ön pontosan ilyen valaki – többet akar a jövőjétől! Ezért tudatosítania kell a tényt, hogy a világ nagyléptekben halad előre, és ez a perszonalisztika területén duplán igaz! Hogyan írjunk önéletrajzot? A mai konkurens világban egyre értékesebb képességnek számít.

Ezt a szolgáltatást kínálja online önéltarjz generálónk, melynek köszönhetően Ön kiemeledik a szürkeségből, potenciális mukaadója figyelme pedig az Ön szakmai önéletrajzi mintájára irányul, mely megteszi Ön helyett azt a bizonyos első, kulcsfontosságú extrém benyomást. Ezután már nem is kérdés ki lesz az, akit a következő körben behívnak egy személyes interjúra.

Ne vesztegesse az idejét és ne alkosson semmit kézzel!

Ne vesztegesse a drágaa idejét önéletrajza létrehozásával kézileg, de használja ki automatizált online szolgáltatásunkat
professzionális önéletrajz generátor-unkat. Profeszionális, gyors, egyszerű és egyértelmű!

Önéletrajz létrehozása

Mintaönéletrajz.hu segítségével létre hoztam egy profi önéletrajzot 10 percen belül.

Mintaönéletrajz.hu segítségével létre hoztam egy szép, modern önéletrajzot 10 percen belül a Word-os gondok nélkül.

Mintaönéletrajz.hu segítségével
profi szinten bemutattam magam cégeknek és sikerült álmai állást szereznem ugyanúgy, ahogy 160.358más felhasználók is!